dimecres, 7 de gener del 2009

Presentació

Benvinguts al Blog de l'AAVV Casc Antic i voltants! Aquesta pot ser la vostra porta d'entrada, perquè pogueu expressar les vostres reivindicacions i seguir tot el relacionat amb l'associació i el barri.

Necessitem el vostre ajut. Es molt important, per poder fer tot el que volem fer, que tinguem darrere el màxim de veïns representats. Es per això que us convido a apuntar-vos a la nostra associació, que es totalment gratuït, i que o podeu fer a traves del correu electrònic: cascanticivoltants@gmail.com, indicant nom, direcció, dni i telefon de contacte.

Objectius de l’associació:

1. Defensar els interessos dels veïns de tota la part alta de la ciutat.
2. Controlar i fer complir el pla integral de la part alta.
3. Aconseguir la creació d’una llar d’avis a la Part Alta, com existeix a altres barris.

4. Comprometre a l’Ajuntament per aturar la instal•lació de més Bars musicals i restaurants a la Part Alta i que els que hi ha ara respectin els horaris i espais públics que indica l’Ajuntament.

5. Creació d’un Centre de Salut dins de la Part Alta.
6. Que l’assistent social es trobi mes integrat al centre de la Part Alta per poder tenir una visió mes real de las problemàtiques del barri i tenir mes accessibilitat per part dels veïns.

7. Recuperar el nostre Centre Cívic, que en el seu temps va ser inaugurat per l’Alcalde Recasens, a la Plaça del Fòrum (antic mercat).

8. La replantació d’arbres es aquelles zones que faci falta per no crear places ni indrets freds al nostre barri.

9. Millorar la mobilitat per a persones discapacitades en llocs tan importants com la Baixada Misericòrdia entre altres.

10. Crear zones verdes d’aparcament per els veïns dins de la Part Alta